Loading…

Nye Spillere

Velkommen til Lyseng Volleyball

Hvem er vi?
Lyseng Volleyball er en klub der fokuserer på sammenhold og klubfølelse. Vi arbejder hen imod at alle kender hinanden lige fra kids til senior. Vi er en klub hvor alle skal føle sig som en del af klubben og en del af det hold man spiller på. Vi er en klub hvor alle er med til at bære klubben videre.
Lyseng Volleyball er en klub hvor alle bidrager og engagerer sig i klubben både internt og eksternt. Det forventes at man som spiller viser interesse for klubben og de spillere der er her. Det forventes også at man bidrager med ros og konstruktiv kritik.

Alle skal være godt informeret om klubben og aktuelle tiltag og arrangementer. Derfor kan du ud over hjemmesiden også finde informationer ved at følge os på Facebook/LysengVolleyball
Vi skaber sammenhold og sammenhæng i klubben ved at holde klubfester, mødes i klublokalet efter træning, lave træning på tværs af hold og lave frivilligt arbejde for klubben.

Frivilligt arbejde klubben
For at tjene penge til klubkassen og på den måde holde kontingentet nede har vi i mange år delt kirkeblade ud 4 gange om året for Holme Sogn. Hvert hold får tildelt ruter passende til antallet af spillere og disse deles ud indenfor en uge. Det tager ca 2 timer hver gang.

Derudover hejser vi flag Ved Marselisborg og ved Chr. Filtenborg Plads. Dette gøres på alle flagdage. Disse dage fordeles på alle seniorhold i klubben.

Klubben består i dag af 7 hold:
3 herre hold: 1. division, 2. division og i Jyllandsserie.
1 damehold: Danmarksserien
1 ungdomshold der dækker aldersgruppen ca. 8 klasse til 18 år.
1 teenhold der dækker aldersgruppen 6 og 7 klasse.
1 kidshold der dækker aldersgruppen til og med 5 klasse.
Indenfor kids og teen er der yderligere niveauinddeling afhængig af dit volleymæssige niveau.

Læs mere
I menuen på forsiden er der links til de forskellige hold hvor du kan se kontaktoplysninger og læse om holdene. Hvis du er i tvivl om hvilket hold du passer til er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.